Contact | Sitemap | Route | 

Publicaties - Regionaal voedsel

Hier vind u de publicaties op het gebied Eetbaar Utrecht en Lekker Utregs die mede worden ondersteund door het Milieucentrum Utrecht.

 

Publicaties  Lekker Utregs

Wat is Lekker Utregs? Folder 

Utrecht heeft ons veel te bieden: kersen uit de Krommerijnstreek, vlees en kaas uit het veenweidegebied, asperges uit De Bilt...

Lekker, vers en gezond!

 

Lekker Utregs label

Het Lekker Utregs keurmerk maakt Utrechtse producten zichtbaar.

Verkoopt u Utrechtse producten en voldoen die aan onze criteria? U kunt de precieze reglementen en criteria downloaden.
 

Grootkeukenonderzoek Lekker Utregs 

Lekker Utregs voerde, met steun van de Provincie, in 2012 en 2013 een onderzoek uit naar de mogelijkheid van toepassing van regioproducten in Utrechtse grootkeukens (meer dan 100 maaltijden per dag).

 

Publicaties Eetbaar Utrecht


Verslagen van bijeenkomsten van eetbaar Utrecht.

  • Juli 2014 - Behoeften en toekomst van stadslandbouwnetwerk Eetbaar Utrecht 
  • Juni 2013 - Hoe wordt een buurtmoestuin een blijvend succes?
  • December 2012 - Je eigen boontjes doppen, de waarde van stadslandbouw voor kwetsbare Utrechters

Themabijeenkomst van Eetbaar Utrecht op Eilandsteede in Utrecht.

Onderzoekers en praktijkmensen vertelden in aanwezigheid van wethouder Victor Everhardt over hun ervaringen met moestuinen.

  

 © Marike Stokker