Contact | Sitemap | Route | 

Gevelgroen Gewoon doen ook in 2017!

In juni 2016 werden door Gevelgroen: gewoon doen 24 nieuwe geveltuinen gerealiseerd in de wijk Noordwest (Pijlsweerd/Zuilen/Ondiep). In het voorjaar van 2017 gaan we aan de slag in de wijk West en Noord-Oost.

Milieucentrum Utrecht wil zo veel mogelijk geveltuinen realiseren in Utrecht. Maar dat kunnen we niet alleen! We hebben daarvoor de hulp nodig van bewoners. Bewoners die graag in een groene straat wonen en bereid zijn zelf een geveltuintje aan te leggen en te onderhouden. September 2016 hebben we de eerste 25 tuinen aangelegd in wijk Noord-West. De reacties waren dusdanig positief dat we besloten er een vervolg aan te geven.

 
 
Veelgestelde vragen>>>>
  
In middels staan er twee nieuwe aanlegdagen gepland. Eentje in wijk west, langs de Keulsekade en omgeving, en een in wijk Noord-Oost in de Vogelenbuurt. Als u in een van deze twee buurten woont en het leuk vind om mee te doen, geef u dan op. Wacht niet te lang want vol=vol!
 
 
 
Als u niet in een van deze buurten woont, maar wel graag met buurtbewoners uw omgeving wilt vergroenen met geveltuintjes, neem dan contact op met het Milieucentrum (030-2367240 (vragen naar Arie Bosma, of een e-mail naar a.bosma@mcu.nl). Wellicht kunnen we deze ook in uw buurt realiseren!
Gevelgroen Gewoon doen ook in 2017!