Contact | Sitemap | Route | 

Nederland Schoon: Leidsche Rijn Centrum en Leeuwesteijn

23 maart

Met Gewenst Eigen Initiatief ‘Lente opruiming’-acties begint het nieuwe jaar opgeruimd. De wijken Leidsche Rijn Centrum en Leeuwesteijn haken hiermee in met de landelijke actie van Nederland Schoon om zwerfafval op te ruimen. 

Deze acties gebeuren in samenwerking met verschillende buren en bewoners, de precieze plekken zijn nog niet bepaald, maar iedereen is van harte welkom om mee te helpen.

 

Landelijke actie

Wil je buiten Leidsche Rijn en Leeuwesteijn zwerfaval opruimen? Op zaterdag 23 maart is ook de landelijke actie Nederland Schoon. Haak aan met je eigen wijk om ons Nederland een beetje schoner maken, meld je aan via de site www.NederlandSchoon.nl. Je ontvangt dan van Nederland Schoon een pakket spullen voor je eigen opruim-actie.

 

Berlijnplein

Start- en eindpunt van de schoonmaakactie in Leidsche Rijn Centrum en Leeuwesteijn is het Berlijnplein, op de stoep bij het fietspad tegenover ingang Pathé Utrecht in Leidsche Rijn. Kom ook meehelpen of kom de oogst bewonderen om 11.00 uur. Aansluitend kan er samen koffie worden gedronken, met zelfgemaakte GEI cake erbij. 

 

Wanneer: 23 maart, 10.00 – 11.00 uur

Waar: Berlijnplein, Leidsche Rijn

Doelgroep: Wijkbewoners en geïnteresseerden

Kosten: gratis

Aanmelden: email 

Contact: email

Bijzonderheden: in samenwerking met Nederland Schoon

Organisatie: GEI / Nederland Schoon

Info: GEI 

 

Nederland Schoon: Leidsche Rijn Centrum en Leeuwesteijn