Contact | Sitemap | Route | 

Reünie Anti-Kernenergiebeweging

24 maart

Een groots weerzien voor en met iedereen die er ooit bij was, met een programma vol herinneringen, maar ook in solidariteit met de stakende scholieren en studenten. Met de grootouders voor het klimaat, met lokale transitiegroepen, en met alle anderen die zich opnieuw of nog steeds inzetten voor een schonere wereld zonder kernenergie.

Deze dag wordt georganiseerd door Omslag Werkplaats voor duurzame Ontwikkeling, Stichting LAKA en WISE de Grote AKB Reünie in Utrecht. Iedereen die wel eens iets tegen kernenergie heeft gedaan - groot, klein, lang, kort, radicaal of ludiek, landelijk, lokaal of internationaal - is van harte welkom. Kom naar Utrecht voor een weerzien met oude bekenden. Om herinneringen op te halen, samen trots te zijn en om elkaar gewoon weer te ontmoeten. 

 

De Nederlandse anti-kernenergiebeweging heeft een lange historie. Die begon rond 1970, toen de overheid burgers trachtte te verplichten mee te betalen aan de bouw van een snelle kweekreactor in Kalker. De anti-kernenergiebeweging heeft inmiddels duizenden acties uitgevoerd.

 

Kollektief Rampenplan verzorgt de biologisch-vegetarische catering en er komt toepasselijke muzikale omlijsting

 

Wanneer: zondag 24 maart, 14.00 tot 19.00 uur

Waar: Utrecht, locatie nog niet bekend

Doelgroep: veteranen en allen die zich opnieuw of nog steeds inzetten voor een schonere wereld zonder kernenergie.

Kosten: gratis

Aanmelden: aanmeldformulier 

Contact: Tel 020-6126368.

Organisatie: Omslag Werkplaats voor duurzame Ontwikkeling, Stichting LAKA en WISE

Info: Omslag Werkplaats 

Reünie Anti-Kernenergiebeweging